Gevulde Portobello
Weet je wat écht lekker is? Een portobello vullen met je favoriete kaas. Je kunt oneindig variëren. Hier volgen twee voorbeelden van lekkere recepten.
1. Verwarm de over voor op 180 graden
2. Maak de portobello schoon met een klein borsteltje of schone theedoek
3. Vul de portobello met geitenkaas en verpak in aluminium folie (bolle kant naar onder)
4. Verwarm de gevulde portobella circa 12 á 15 minuten in de voorverwarmde oven.
5. Bak een handje pijnboompitten in een koekenpan goudbruin
6. Haal de portobello met gesmolten geitenkaas uit de oven en bestrooi met de pijnboompitten.
Geniet van je snack!
Houd jij meer van een pittigere kaas? Vul dan bij stap drie de portobello met blauwe schimmelkaas en fijn gesneden stukjes prei.
*Een gevulde portobello is ook lekker voor bij een zomerse barbecue!