Havermoutpap met abrikoos
Havermoutpap is lekker. Havermoutpap met abrikoos is nóg lekkerder. Abrikozen zijn lekker zoet en deze oranje abrikozen zijn fris van smaak. Door de abrikozen in kleine stukjes door de havermout pap te mengen, worden ze lekker zacht. En een goede gezonde en zoete toevoeging. Dit recept bevat lekker veel vezels.
Ben je benieuwd hoe je dit recept op tafel tovert? Lees de bereidingswijze hieronder.
Ingrediënten havermoupap met abrikoos
150 ml (soya)melk
50 gram havermoutvlokken
3 gedroogde abrikozen
Bereidingswijze havermoutpap met abrikoos
Stap 1: snijd de gedrooge abrikozen in kleine stukjes.
Stap 2: meng de havermoutvlokken met de melk.
Stap 3: roer het geheel door elkaar (maximaal 6 minuten) tot een mooie massa.
Stap 4: schep de havermout in een kom.
Stap 5: roer de gesneden stukjes abrikoos door de havermoutpap.
Eet smakelijk!